ER DU SYNLIG I REGNET?

Synlighetsklær som er utviklet for norske forhold. 

AaPW_web-forsidebilder_1920x700px_bergen

1.

GJØR ALDRI ENDRINGER PÅ PLAGGET

Sertfiserte arbeidsklær, som synlighetsklær, må aldri endres på. Eks. fjerning av stoff eller reflekser. Da vil godkjenningen forsvinne og i verste fall ikke gi deg den beskyttelsen du bør ha. Påføring av logoer kan også redusere beskyttelsen. Ta derfor alltid kontakt med en spesialist dersom du er i tvil.

2.

RIKTIG VASK GIR LENGER LEVETID OG ØKT SIKKERHET

Vask av synlighetsklær bør gjøres ofte og etter behov. Møkkete synlighetsklær kan ha svekket effekt dersom smuss og skitt dekker større deler av det fluoriserende og reflekterende materialet. Husk å vrenge plaggene før vask. Det vil gi lengre levetid på farger og refleks.

3.

SJEKK ALLTID AT DU ER INNENFOR KRAVET PÅ DIN ARBEIDSPLASS

Det er arbeidsgiver/oppdragsgiver som setter krav til hvilken klassifisering du skal være godkjent iht. på arbeidsplassen. Påse at du oppfyller kravet med hensyn til mengde fluoriserende og reflekterende materiale. Spør en av våre spesialister dersom du er i tvil.

4.

GJØR ET KOMFOTABELT VALG

Når du bruker arbeidsklær gjennom en hel arbeidsdag er komfort like viktig som sikkerhet. Utvalget av synlighetsklær har økt betydelig de seneste årene, med alt fra full stretch bukser til tekniske ytterplagg for ekstreme miljøer. Velg arbeidsklær du trives i og som er tilpasset ditt behov!

5.

SYNLIGHETSFARGE ER DITT VALG

Valg av farge på dine synlighetsplagg gjør du utfra dine egne preferanser. I noen bransjer har man gjort en type farge til en uskreven standard, men du er likefullt beskyttet og godkjent i alle synlighetsfarger såfremt plagget er godkjent. Vi tilbyr synlighetsklær i gul, rød og orange.