SHIPPING & RETURNS

Frakt og levering

Vi gir deg fri frakt på alle dine ordre over kr. 7500,-.
 

Er ordren din under kr. 7500,- eller handler du som bedriftskunde belastes frakt etter valgt leveringsmåte, vekt, volum og leveringssted.

Alle priser er eksl.mva

Sending til utlandet

Per dags dato sender vi ikke ordre utenfor Norge. We do not ship orders internationally.

Hvis du ønsker å bruke angrefristen din på en ordre du har bestilt må du sende varene tilbake i uåpnet og original emballasje. Fraktkostnadene ved retur må dekkes av kunden. Du må også huske å sende med en kopi av faktura, utfylt angrerettsskjema (sendes ut på e-post med hver bestilling), samt et skriv som forklarer at du vil benytte din angrefrist. Husk å legge ved ditt kontonummer slik at vi kan kreditere beløpet for de returnerte varene. Varer som returneres skal være ubrukt og i original emballasje. Hvis varen har blitt modifisert av kunden slik at varen ikke kan selges som ny gjelder ikke angreretten.

 

Normal behandlingstid fra vi har mottatt sendingen er 2-4 dager. I høysesongen kan behandlingstiden være opptil 5-7 dager. Når en retur er ferdig behandlet vil du få tilsendt en e-post fra oss med hvilke varer du har returnert og verdien for de.

 

Vi anbefaler at du bruker Posten sin Norgespakke når du sender varer i retur. Dette gir deg mulighet til å spore pakken i etterkant. Varer som blir sendt tilbake med andre metoder sendes på eget ansvar.

 

Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet.

 

Ved retur i forbindelse med reklamasjon/garanti skal retur avtales med oss på forhånd. Dette er på grunn av at ikke alle leverandører krever varen i retur. Når det er en mulighet til å reparere produktet vil dette bli gjort av ansvarlig leverandør. Hvis ikke vi erstatte produktet med ny vare av samme type. Skulle varen være utgått vil vi kontakte deg for å bli enige om et alternativt produkt. En vare som skal reklameres på må ikke brukes etter at feil er oppdaget.

Garanti

Alle varer hos oss selges med reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Husk at faktura må sendes inn ved reklamasjon. Vi har ingen garanti utover kjøpsloven med mindre annet er opplyst i produkttekst.