FISHERMAN
Den nye arbeidsdrakten 
AaPW_web forsidebilder_1920x700px_fisher

FISHERMAN REDDER LIV 

Fisherman flytebukse er en viktig milepæl for å sikre fiskerens. Et fantastisk samarbeid mellom bruker og faginstanser har gitt en prisvinnende arbeidsdrakt. 

Den nye arbeidsdrakten  
I årevis har oljehyra vært fiskerens arbeidstøy og beskyttelse mot elementene. Teiner trekkes og garn settes i stort tempo og under alle værforhold. Arbeidet skal helst gå raskt og sikkerhet ofres for komfort og bevegelighet. Fisherman bukse og jakke er et godt alternativ til den tradisjonelle arbeidstøyet uten flytegenskaper. 

AaPW artikkelbilder 500x300px_fisherman5
AaPW artikkelbilder 500x300px_fisherman.

Mindre ulykker på sjøen
Fisherman flytebukse er en viktig milepæl i ulykkesforebyggende arbeid på sjøen. Buksen gir fiskerne trygghet gjennom det innebygde flyteelementet og en tørr og komfortabel arbeidsdag i regntøy med oljehyre egenskaper. Er uhellet ute og du faller over bord holder Fisherman buksen deg flytende, og gjør raskt en uoversiktlig situasjon lettere å håndtere. 


"Fisherman er solgt i over 30.000 eksemplarer i over 23 land,
og har også blitt tildelt Merket for God Design av Norsk Designråd!"
 

Prisvinnende design
Regatta Fisherman er en todelt arbeidsdrakt med egenskapene til det klassiske oljehyret, samt ISO-godkjenning på innebygde flyteelement i buksen. Arbeidsdrakten er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt erfaringer fra over 300 yrkesfiskere selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort.

Fiskerne har gått fra en bekledning som føltes varm, tett, ukomfortabel og ofte uten flytevest, til en lett og komfortabel bekledning, med innebygde flyteegenskaper i buksen.